Återlämningsdagen...

av denna bil har kommit

 

-25 imorse och med ej motorvärmare så var den lite trögare att starta, men absolut inga bekymmer. Lät den stå på tomgång i ca 20 minuter (som man kanske inte ska förstås), kupén va inte  varm men vi rullade iväg och bilen va inte mera stötig för att det va så kallt!

Slutresultatet av denna bil är att det är en härlig bil att köra, mjuk växling med automatlådan, bra med fyrhjulsdrift, härligt att glida iväg med el, stadig bil, förbrukningen på våra ca 36 mil har varit i 0,65 och då med både landsväg och stadskörning!

Lastutrymmet är väl OK om man inte ska på flera veckors semester för då skulle inte våran familj klara oss. Sedan att vi inte kunde koppla in telefonen via bluetooth är ju inte så bra, men som jag sagt tidigare så är det tydligen problem med Applesaker! Lite för många spakar vid ratten, mycke man ska hålla rätt på. Kanske mera knappar på ratten skulle underlätta!

                    

Tack för denna testperiod, mycket trevligt att få ha gjort detta! Gott betyg av hela familjen...helst sonen som sa när jag lämnade han på skolan "mamma....hälsa till bilen" ! :)

Oj så suddiga bilder det blev...vet ej varför!